Mobilitat sostenible per a empreses

Sostenible, econòmic, flexible.

Carsharing per a empreses

Redueix els costos de mobilitat i la petjada de carboni mentre estalvies temps en els teus trajectes professionals. Posem a la teva disposició una flota de cotxes elèctrics compartits on només pagaràs pel temps d’ús.

Estalvia en despeses de transport

Evita pagaments de dietes per quilometratge, benzina o aparcament regulat (ORA). Amb Muvon només pagues per les hores que necessitis el cotxe, per això resulta més econòmic que un taxi o un rent a car. A les nostres tarifes de pagament per ús està tot inclòs.

Redueix la flota corporativa

Optimitzant l'ús que es fa d'un sol vehicle, es poden reduir un 30% els costos associats a la flota de vehicles corporatius. El nostre sistema de reserves permet als empleats planificar els seus desplaçaments i alliberar el cotxe quan no estigui en ús.

Mobilitat sostenible

Els nostres cotxes són elèctrics i es proveeixen de fonts d'energia renovables. Promovent l'ús del carsharing entre els empleats contribueixes a reduir les emissions de CO2 i minimitzar l'empremta de carboni de la teva empresa.

Plans per a empreses

Tarifes que s'adapten a les teves necessitats

Si ets un professional autònom o empresari interessat a utilitzar Muvon com a cotxe d’empresa, posa’t en contacte amb nosaltres. Oferim plans especials amb tarifes que s’adapten a les teves necessitats i les de la teva empresa.

Per a autònoms o empleats

Gaudeix de la llibertat de tenir un cotxe i pagar-ne únicament quan ho necessites. Des de l'app podeu afegir un mètode de pagament associat a l'empresa i descarregar la factura quan acabeu el viatge.

Per a empreses

Redueix les despeses de mobilitat amb les nostres tarifes de pagament per ús. Fes ús dels cotxes de Muvon com si fos la flota de la teva empresa. Nosaltres ens encarreguem de la gestió.

Flota
elèctrica

BMW i3, Hyundai KONA i Renault ZOE amb més de 250 km d'autonomia lliures d'emissions.

Atenció telefònica 24/7

Estem disponibles les 24h per atendre consultes i resoldre qualsevol imprevist.

Manteniment i neteja

Portem un control exhaustiu de l'estat dels cotxes perquè només et preocupis del que realment importa.

Segur a tot risc

Els nostres vehicles estan assegurats a tot risc amb una franquícia de 300€.

Facturació centralitzada

Afegeix diferents mètodes de pagament per diferenciar entre trajectes personals i professionals.

L'app de car sharing a Mallorca

Cotxes elèctrics al teu abast

Disposar d’un cotxe al moment mai no havia resultat tan fàcil. Troba l’estació més propera a la teva ubicació i reserva el cotxe per a les hores que necessitis. Quan acabis, torna el cotxe a la mateixa estació i deixa-ho carregant per al següent usuari. Car sharing is caring 🙂

Uneix-te a Muvon

Mobilitat sostenible

Solucions de mobilitat a mida

Per a una solució personalitzada, contacta amb nosaltres i dissenyarem un pla de mobilitat sostenible a mida. El nostre sistema de reserves permet incorporar una flota corporativa per a ús exclusiu dels empleats. D’aquesta manera es pot optimitzar l’ús dels cotxes i reduir un 30% el cost de mobilitat corporativa.