Carsharing a Mallorca

Descobreix la llibertat de tenir un cotxe únicament quan el necessites.
 

1. Registra't i realitza una reserva

Descarrega l’app i registra’t com a usuari de Muvon amb les teves dades personals, el permís de conduir i una targeta bancària.

El nostre equip s’encarrega de verificar que les teves dades són correctes i d’activar el teu perfil al moment.

2. Accedeix al pàrquing i obre el cotxe

Quan arribeu l’hora de la vostra reserva, aneu al pàrquing i obriu l’app. Inicia reserva, reporta danys i estat de neteja.

Si heu llogat un BMW, trobareu les claus a la guantera. Utilitza-les durant la reserva. Per a altres models de cotxe, obre i tanca des de lapp.

3. Condueix i finalitza reserva

Els nostres cotxes són elèctrics i automàtics. Condueix amb el peu dret alternant fre i accelerador. Planifica el teu viatge per carregar el cotxe quan calgui.

Quan acabis, torna el cotxe al mateix punt, connecta el cable de càrrega i finalitza reserva. Recorda que és un cotxe compartit: sigues puntual i torna-ho igual o millor del que l’has trobat.

Carga coche eléctrico

Com carregar el cotxe

Les Balears són una de les autonomies més avançades en mobilitat elèctrica i compromeses amb la reducció d’emissions de CO2. Mallorca compta amb més de 400 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Seguiu les instruccions de cada carregador per activar la càrrega del cotxe.

Preguntes freqüents sobre Muvon

Aquí tens uns consells que et facilitaran el procés si és la primera vegada que llogues un cotxe per hores a Mallorca amb Muvon carsharing.

El punt de recollida i devolució és el mateix. Reserva el cotxe a través de l’app a l’estació que més et convingui. Quan s’acosti el final de la reserva, torna el cotxe a la mateixa estació on l’has recollit.

Sí. Consulta la política de cancel·lació de reserves en els nostres termes i condicions.

Sí. Truca’ns i ho fem per tu, sempre que el cotxe estigui disponible.

La cancel·lació de la reserva comporta costos. Per tant, si només volguessis ampliar o reduir la teva reserva, truca’ns per evitar un cost extra per cancel·lació.

Per llogar un cotxe amb Muvon has de ser conductor de més de 20 anys i amb una antiguitat en el permís de conduir almenys dos anys.

Si és la primera vegada que condueixes un cotxe elèctric i automàtic, has de saber que la conducció es fa únicament amb el peu dret. Oblida el peu esquerre i alterna suaument entre fre i accelerador per frenar o avançar.

Premeu el fre i el botó Start per engegar el cotxe.
Premeu el fre + D per avançar endavant.
Premeu el fre + R per anar enrere.
Premeu el fre + P per estacionar.

Dins el centre històric de Palma la circulació està restringida per zones ACIRE i limitada per senyals que ho indiquen. Per accedir has de demanar permís als intèrfons habilitats, per correu o per telèfon indicant el teu DNI i la matrícula del cotxe.

Els vehicles elèctrics estan exempts de pagar ORA (estacionament regulat) a la majoria de municipis de Mallorca. Consulta el llistat de municipis on sí que cal pagar ORA i pregunta als treballadors de ORA per evitar multes.