Lloguer de cotxes elèctrics a Mallorca

Sent energia. Descobriu el nou Cupra Born 100% elèctric.

Muvon i Cupra uneixen les seves forces per transformar la manera com experimentes la mobilitat a Mallorca, oferint-te un servei de carsharing únic i sostenible gràcies al nou Cupra Born elèctric.

Alquiler de coches eléctricos Mallorca - Muvon Carsharing

Molt més que un cotxe elèctric

Viu l'experiència a bord d´un Cupra Born

Dissenyat per als que busquen un equilibri perfecte entre sostenibilitat i rendiment, el Cupra Born us convida a descobrir una nova forma de moure’t per Mallorca amb zero emissions i màxima eficiència.

Des de la pantalla tàctil d’alta resolució fins als sistemes d’assistència al conductor , el Cupra Born està equipat amb la tecnologia més avançada per fer el viatge més segur, còmode i entretingut . Connectivitat, navegació i entreteniment a l’abast de la mà.

Equipat amb múltiples sistemes d’assistència al conductor, com ara frenada automàtica d’emergència i control de creuer adaptatiu , el Cupra Born ofereix una conducció segura protegint tots els passatgers.

Amb el seu disseny esportiu i línies elegants , el Cupra Born és perfecte per a aquells que busquen combinar sostenibilitat amb una estètica moderna i atractiva. Compte amb 5 places, 5 portes i un ampli maleter que faran que viatges còmodament.

El Cupra Born compta amb una autonomia de +350km que us portarà on necessiteu sense preocupacions. Recorreu l’illa de cap a terme sense haver de parar a carregar durant el vostre viatge.

Llogar cotxe amb Muvon Carsharing

Mou-te per Mallorca amb llibertat i sostenibilitat

Descobreix els avantatges de llogar un cotxe elèctric amb Muvon Carsharing: sense fiança, per hores, totalment en línia i sense esperes. Viu una experiència de mobilitat única i amigable amb el medi ambient.

Alquiler de coches eléctricos Mallorca - Muvon Carsharing Cupra

Lloguer de cotxe sense fiança

Amb Muvon, lloga el cotxe sense necessitat de deixar una fiança. Accedeix fàcilment a un vehicle quan ho necessitis sense preocupar-te per càrrecs addicionals o bloquejos de fons.

Lloguer de cotxe per hores

Paga només pel temps que fas servir el cotxe amb el lloguer per hores de Muvon. Ideal per a trajectes curts o escapades d´un dia, ofereix flexibilitat i estalvi comparat amb lloguers diaris tradicionals.

Online i sense esperes

Reserva i accedeix al teu cotxe directament des de l’app de Muvon, sense files ni paperassa. Tot el procés és digital, ràpid i convenient, permetent començar a conduir en minuts.

Carsharing sostenible

Explora l'illa sense deixar empremta

Gràcies a l’ús de cotxes elèctrics, aconseguim entre tots reduir les emissions contaminants a Mallorca i reduir l’empremta associada al transport. El carsharing es basa en l’ús de cotxes compartits entre diversos conductors, optimitzant l’ús que es fa d’un mateix vehicle, reduint la flota de cotxes a l’illa i alliberant més espai al carrer.

Llogar cotxes elèctrics a Mallorca

Llogueu, conduïu, gaudiu.

Muvon Carsharing us permet llogar un cotxe elèctric per hores o dies des de qualsevol lloc a través de la nostra aplicació , simplificant l’accés a una flota de cotxes moderns i completament elèctrics. Muvon Carsharing és sinònim de facilitat i flexibilitat.

Descarrega l’app de Muvon Carsharing, registra’t com a conductor i reserva un dels Cupra Born disponibles a l’app.

Aneu a l’estació de Muvon, obriu el cotxe amb l’app i conduïu. Quan acabis, torna-ho a la mateixa estació i deixa el cotxe carregant.

Tot el procés de reserva es realitza en línia i en pocs minuts.

Amb Muvon pagues només per les hores de lloguer del cotxe, amb totes les despeses incloses i assegurança a tot risc. Consulta les nostres tarifes a la web o app per a més informació sobre allò que inclou el preu del lloguer per hora.

Sí. A Muvon comptem amb una tarifa plana de dia. Si la vostra reserva supera les 10h aplicarem el mateix preu que un lloguer de 24h.

El Cupra Born és completament elèctric i disposa de més de 350 km d’autonomia. Més que suficients per recórrer l’illa un dia sense haver de parar a recarregar el cotxe.

Les nostres bases compten amb carregador perquè el cotxe romangui carregant quan no està en ús. En l’improbable cas que necessitis carregar el cotxe durant el teu viatge, comptes amb més de 400 carregadors on pots carregar un cotxe elèctric a Mallorca .

Amb Muvon pots desplaçar-te per tota l’illa, tenint en compte les zones restringides i les zones ACIRE a Palma, per a les quals has de sol·licitar permís.