Lloguer de cotxe a l'aeroport de Mallorca

Llogueu un cotxe elèctric des de l’app de Muvon.
Sense franquícia, sense fiança i sense esperes innecessàries.

Muvon Carsharing

Muvon és un servei de lloguer de cotxes elèctrics a Palma amb el qual podeu llogar un cotxe per hores o per dies per desplaçar-vos per tota l’illa. Comptem amb 4 estacions al centre de Palma. Per a més comoditat, oferim un servei de recollida i devolució de cotxe al pàrquing de l’aeroport de Mallorca.

A diferència d’altres empreses de rent a car a Mallorca, amb Muvon podeu llogar un cotxe sense franquícia i sense fiança, amb l’avantatge que el procés es realitza des de l’app de Muvon de forma 100% en línia.

Avantatges de Muvon

Com llogar un cotxe amb Muvon

zero emissions

Mou-te per Mallorca sense deixar empremta

Amb Muvon podràs recórrer l’illa de terme amb totes les despeses incloses alhora que fomentes una mobilitat sostenible i lliure d’emissions CO2.

bmw-i3
Hyundai KONA
Eléctrico 450km
5 Plazas
5 Puertas
Muvon Naviera Balear
Av. de Gabriel Roca, s/n, 07013 Palma, Illes Balears
bmw-i3
BMW i3
Eléctrico 300km
4 Plazas
5 Puertas
Muvon La Lonja
Muelle de la lonja, s/n 07012 Palma Islas Baleares
bmw-i3
BMW i3
Eléctrico 300km
4 Plazas
5 Puertas
Muvon Escorxador
Carrer de l'Emperadriu Eugènia, 2, 07010 Palma, Illes Balears
renault-zoe
Renault ZOE
Eléctrico 260km
5 Plazas
5 Puertas
Muvon Calatrava
Carrer de la Pelleteria, 7, 07001 Palma, Illes Balears

Lloguer de cotxe sense franquícia i sense fiança

Amb Muvon només pagues pel temps que dura la reserva. Com més temps lloguis el cotxe, més barat és el preu de lloguer. Oblida’t de pagar per proveir o aparcar i de despeses extra com fiança, franquícia o assegurança.
Amb Muvon està tot inclòs.

Viatja amb tranquil·litat

Prefereixes recollir o tornar el cotxe a l’aeroport de Mallorca? Per un preu addicional de 45€ (per trajecte) ens encarreguem d’acostar-te el cotxe al pàrquing de l’aeroport o recollir-lo quan finalitzi el lloguer. Contacta amb nosaltres per sol·licitar el servei i oblida’t de desplaçaments extra.

Com anar de l'aeroport de Mallorca al centre

L’aeroport de Palma de Mallorca és a 9 km del centre de la ciutat. Muvon compta amb quatre estacions de lloguer de cotxes a Palma, accessibles des de l’aeroport en menys de 15 minuts. Pots fer-ho amb taxi o amb autobús públic.

Autobús A1 Aeroport - Centre

A la sortida de l'aeroport trobareu una parada d'autobús, passada la parada de taxis i abans de l'edifici del pàrquing. La línia A1 us porta des de l'aeroport al centre de Palma en qüestió de 15 minuts. Té un cost de 5€ que podeu pagar en efectiu o amb targeta. Consulta els horaris de l'Autobús A1 Aeroport - Centre.

Taxi

Apropa't amb taxi a l'estació de Muvon que hagis triat. El trajecte no t'hauria de costar més de 20€ i trigaràs aproximadament 10 minuts.

Un cop arribis a l’aparcament o estació de Muvon on es trobi el teu cotxe de lloguer només has de seguir les instruccions indicades a la reserva de l’app.

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres quan ho necessitis.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúas navegando estás aceptando nuestra Política de Cookies.    Ver
Privacidad