Lloguer de cotxe a l'aeroport de Mallorca

Llogueu un cotxe elèctric des de l’app de Muvon.
Sense franquícia, sense fiança i sense esperes innecessàries.

Muvon Carsharing

Muvon és un servei de lloguer de cotxes elèctrics a Palma amb el qual podeu llogar un cotxe per hores o per dies per desplaçar-vos per tota l’illa. Comptem amb 4 estacions al centre de Palma. Per a més comoditat, oferim un servei de recollida i devolució de cotxe al pàrquing de l’aeroport de Mallorca.

A diferència d’altres empreses de rent a car a Mallorca, amb Muvon podeu llogar un cotxe sense franquícia i sense fiança, amb l’avantatge que el procés es realitza des de l’app de Muvon de forma 100% en línia.

Avantatges de Muvon

Com llogar un cotxe amb Muvon

zero emissions

Mou-te per Mallorca sense deixar empremta

Amb Muvon podràs recórrer l’illa de terme amb totes les despeses incloses alhora que fomentes una mobilitat sostenible i lliure d’emissions CO2.

Muvon Toyota Proace furgoneta eléctrica
Toyota Proace
Eléctrico 330 km
9 Plazas
5 Puertas
Parking Inca
Carrer dels Malferits, 07300 Inca, Illes Balears
Muvon Hyundai Kona coche eléctrico
Hyundai KONA
Eléctrico 450km
5 Plazas
5 Puertas
Parking Naviera Balear
Av. de Gabriel Roca, s/n, 07013 Palma, Illes Balears
Muvon BMW i3 coche eléctrico
BMW i3
Eléctrico 300km
4 Plazas
5 Puertas
Parking La Lonja
Muelle de la lonja, s/n 07012 Palma Islas Baleares
Muvon BMW i3 coche eléctrico
BMW i3
Eléctrico 300km
4 Plazas
5 Puertas
Parking Puerto de Alcudia
Passeig Marítim 1 07400 Port d'Alcúdia Islas Baleares
Muvon Renault Zoe eléctrico
Renault ZOE
Eléctrico 260km
5 Plazas
5 Puertas
Parking Calatrava
Carrer de la Pelleteria, 7, 07001 Palma, Illes Balears

Lloguer de cotxe per hores

Amb Muvon només pagues pel temps que dura la reserva. Oblida’t de pagar per proveir o aparcar i de despeses extra com fiança, franquícia o assegurança.
Amb Muvon està tot inclòs.

BMW i3 eléctrico Muvon Carsharing

Preu per hora

7,2 €

Temps mínim de reserva 15 minuts.
Preu per minut 0,12 €.

El servei de lliurament/recollida a l’aeroport té un cost extra de 45€ per trajecte. Contacta amb nosaltres si vols contractar el servei amb antelació.

Viatja amb tranquil·litat

Prefereixes recollir o tornar el cotxe a l’aeroport de Mallorca? Per un preu addicional de 45€ (per trajecte) ens encarreguem d’acostar-te el cotxe al pàrquing de l’aeroport o recollir-lo quan finalitzi el lloguer. Contacta amb nosaltres per sol·licitar el servei i oblida’t de desplaçaments extra.

Com anar de l'aeroport de Mallorca al centre

L’aeroport de Palma de Mallorca és a 9 km del centre de la ciutat. Muvon compta amb quatre estacions de lloguer de cotxes a Palma, accessibles des de l’aeroport en menys de 15 minuts. Pots fer-ho amb taxi o amb autobús públic.

Autobús A1 Aeroport - Centre

A la sortida de l'aeroport trobareu una parada d'autobús, passada la parada de taxis i abans de l'edifici del pàrquing. La línia A1 us porta des de l'aeroport al centre de Palma en qüestió de 15 minuts. Té un cost de 5€ que podeu pagar en efectiu o amb targeta. Consulta els horaris de l'Autobús A1 Aeroport - Centre.

Taxi

Apropa't amb taxi a l'estació de Muvon que hagis triat. El trajecte no t'hauria de costar més de 20€ i trigaràs aproximadament 10 minuts.

Un cop arribis a l’aparcament o estació de Muvon on es trobi el teu cotxe de lloguer només has de seguir les instruccions indicades a la reserva de l’app.

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres quan ho necessitis.