Lloguer cotxe aeroport Mallorca

Passa't al carsharing

Passaràs les teves vacances a Palma? Muvon Carsharing és per a tu.

Alquilar coche aeropuerto Mallorca
No som una

empresa de lloguer de cotxes a l'aeroport

Uneix-te a Muvon, el teu Car Sharing a Palma

Desplaceu-vos per tot Mallorca amb l’avantatge de llogar un cotxe per hores. Amb l’app de Muvon pots reservar un cotxe amb antelació per als dies i les hores que necessitis i oblidar-te de tota la resta.

350 km d’autonomia pels teus desplaçaments

Coche eléctrico Palma
Carsharing a Palma Vs.

cotxe de lloguer a l'aeroport de Mallorca

Avantatges de llogar cotxe amb Muvon

Tot i que de moment no oferim lloguer de cotxe a l’aeroport de Mallorca, ens diferenciem dels rent a car tradicionals en altres aspectes.

Registra’t, reserva i obre el cotxe des de l’app. Sense paperassa ni esperes innecessàries. Fàcil i convenient.

Les estacions de Muvon estan situades a Palma centre i rodalies. El trajecte és d’anada i tornada: recull i torna el cotxe al mateix punt.

A través del car sharing i del lloguer per hores optimitzem entre diversos conductors l´ús que es fa d´un sol vehicle i reduïm la quantitat de cotxes existents a Mallorca.

Els nostres cotxes Cupra Born són 100% elèctrics amb +350 km d’autonomia. Les estacions de Muvon compten amb carregador perquè no t’hagis de preocupar per la càrrega del cotxe.

Llogar cotxes a prop de l'aeroport de Mallorca

El teu cotxe amb pàrquing a Palma

Amb Muvon sempre tindràs sort buscant aparcament. Recull el cotxe en una de les nostres estacions al centre de Palma i, quan acabis, aparca’l a la mateixa plaça de pàrquing. Les nostres estacions estan obertes i vigilades les 24h. Només necessites el teu mòbil per accedir-hi.

Com anar de l'aeroport de Mallorca al centre

L’aeroport de Palma de Mallorca és a 9 km del centre de la ciutat. Muvon compta amb estacions de lloguer de cotxes al centre Palma, accessibles des de l’aeroport en menys de 15 minuts. Pots fer-ho amb taxi o amb autobús públic.

Autobús A1 Aeroport - Centre

A la sortida de l'aeroport trobareu una parada d'autobús, passada la parada de taxis i abans de l'edifici del pàrquing. La línia A1 us porta des de l'aeroport al centre de Palma en qüestió de 15 minuts. Té un cost de 5€ que podeu pagar en efectiu o amb targeta. Consulta els horaris de l'Autobús A1 Aeroport-Centre .

Taxi

Apropa't amb taxi a l'estació de Muvon que hagis triat. El trajecte no t'hauria de costar més de 20€ i trigaràs aproximadament 10 minuts.

Un cop arribis a l’aparcament o estació de Muvon on es trobi el cotxe de lloguer només has de seguir les instruccions indicades a la reserva de l’app.