Tarifes

Lloguer de cotxe per hores

Llogar cotxe a Mallorca amb Muvon Carsharing vol dir que només pagaràs per les hores que duri la reserva. A la nostra tarifa per hores està tot inclòs i no hi ha lletra petita.

BMW i3 eléctrico Muvon Carsharing

Preu per hora des

8,5 €

Preu per minut 0,14 €.

Què inclou:

Amb Muvon podeu llogar un cotxe a Mallorca sense franquícia i sense dipòsit. Els nostres vehicles tenen assegurança a tot risc, amb una franquícia de 300€ que només pagaràs en cas d’incidència.

Carga coche eléctrico

Mobilitat sostenible

Recull un cotxe en una de les nostres estacions i desplaça’t per tota l’illa de manera sostenible, sense emetre emissions. Quan acabi la teva reserva, torna el cotxe a la mateixa estació on l’has recollit i comprova que el cotxe es queda carregant.

Pagant només pel temps que realment necessites el cotxe estàs afavorint un tipus de mobilitat més sostenible a Mallorca i contribuint a reduir el nombre de vehicles a l’illa (actualment 1,2 cotxes per conductor).

Car sharing a Mallorca

El car sharing és un servei que es basa en lús de cotxes compartits i que permet optimitzar lús dun vehicle entre diversos conductors.

Compartir és tenir cura. Fes ús del cotxe com si fos teu i procura deixar-lo igual o millor del que ho has trobat per al següent conductor. Assegureu-vos de portar-vos totes les vostres pertinences i residus. Els nostres vehicles es netegen i desinfecten amb una freqüència diària.

He de pagar ORA?

Consulta el llistat de municipis de Mallorca on sí que cal pagar ORA

Càrrega de cotxes elèctrics a Mallorca

Consulta les opcions per carregar un cotxe elèctric a l'illa

Lloguer de cotxe a l'aeroport

Recull o lliura el cotxe a l'aeroport de Mallorca