Ajuda

Preguntes freqüents

Recordeu que en ser un cotxe elèctric i per tant automàtic, només necessitareu el peu dret, que usareu per alternar entre els pedals d’accelerador (dreta) i fre (esquerra). Oblideu el peu esquerre. Si és la teva primera vegada conduint un cotxe elèctric recomanem situar el peu esquerre el més allunyat dels pedals (doblega la cama al costat del seient).

Un cop acomodat al seient del conductor i amb els miralls ajustats i el cinturó de seguretat cordat, premeu el pedal de fre AMB EL PEU DRET i premeu el botó START on se sol trobar el contacte.
El vehicle compta amb quatre posicions:

P: Parking

R: Retrocés

N: Neutra

D: Directa

Per avançar, col·loca la posició D i alterna suaument el pedal de fre amb l’accelerador. Notaràs com el cotxe comença a avançar. A partir d’aquí és conduir i cantar.

No està permès circular per zona ACIRE sense autorització. Pots trucar al departament de mobilitat per a sol·licitar un accés temporal.

Per ampliar la reserva, realitza una nova reserva des de la app de Muvon indicant l’hora final de lliurament. En cas que l’aplicació no ho permetés, voldria dir que un altre usuari ha realitzat una reserva durant la mateixa franja horària. Si has d’arribar tard, si us plau truca al 623188381 i avisarem al següent conductor.

Els vehicles elèctrics no paguen ORA a la majoria de municipis de Mallorca.
No obstant això, hi ha un petit percentatge de municipis en els que SÍ cal pagar ORA. Consulta al nostre bloc els municipis de Mallorca on els cotxes elèctrics paguen ORA.

A través de la xarxa MELIB https://www.tib.org/ximelib/public/map.xhtml podràs carregar el cotxe de manera gratuïta a totes les estacions d’ús públic. Molts centres comercials, LIDL o IKEA, disposen també de punts de càrrega ràpida gratuïts per als seus clients. Trobaràs el cable al maleter. Segueix les instruccions indicades en cada punt de càrrega.

A més de les normes de trànsit, t’agrairíem que tinguessis en compte els següents punts a l’hora de conduir. Recorda que comparteixes cotxe amb altres usuaris 🙂

  • No consumeixis begudes alcohòliques, medicaments que alterin la consciència ni estupefaents si vas a conduir.
  • No fumis dins el cotxe.
  • No portis a més passatgers dels permesos.
  • Si portes animals, porta-ho dins d’un transportí.
  • No permetis que una altra persona condueixi durant la teva reserva.
  • Retorna el cotxe net.
  • Sigues rigorós amb els danys i la neteja perquè puguem donar un millor servei.
  • Recorda que al ser un cotxe compartit altres persones poden estar esperant a l’hora que finalitza la teva reserva. Si per algun motiu no pots arribar a temps i no pots prolongar la reserva, contacta amb admin@muvon.es o truca al +34623188481 per avisar sobre l’hora d’arribada.

Hem reforçat les mesures de neteja i higiene per garantir la seguretat del conductor i acompanyants, sotmetent els vehicles a una exhaustiva desinfecció diària.

Cada vehicle compta amb gel desinfectant i un generador d’ozó que complementen les mesures de prevenció com l’ús de mascareta i el distanciament personal.

Informació Addicional

Si no trobes l’informació que necessites, no dubtis en trucar-nos o escriure’ns. Estem disponibles les 24h.