Colaboración Cupra Blau Motors - Muvon carsharing

Muvon i Blau Motors anuncien una col·laboració que introdueix el nou Cupra Born en el servei de carsharing

Muvon Carsharing, la principal plataforma de mobilitat sostenible a Palma, es complau a anunciar una emocionant col·laboració amb el concessionari Blau Motors. Junts, estan llançant el nou vehicle elèctric Cupra Born, que estarà disponible per a llogar a través de l’aplicació de Muvon, marcant una fita important en l’adopció de vehicles elèctrics a Mallorca.

El Cupra Born és l’última joia de la marca Cupra, reconeguda pel seu disseny avantguardista i la seva tecnologia d’avantguarda. Aquest vehicle totalment elèctric ofereix un rendiment excepcional i una experiència de conducció emocionant, tot això sense emissions nocives per al medi ambient.

A partir d’avui, els usuaris de Muvon Carsharing a Palma tindran l’oportunitat de llogar el Cupra Born directament a través de l’aplicació de Muvon. Això brindarà als residents i visitants de la ciutat la possibilitat de gaudir de tots els avantatges del Cupra Born, incloent-hi els seus més de 350 km d’autonomia, la seva connectivitat d’última generació i el seu disseny innovador.

Estem encantats d’associar-nos amb Blau Motors a Palma per a oferir als nostres usuaris el Cupra Born“, afirma Toni Toledo, CEO de Muvon Carsharing. “Aquest vehicle elèctric d’avantguarda representa un gran pas endavant en la nostra missió de proporcionar opcions de mobilitat sostenible i emocionant als nostres clients“.

Per part seva, Mireia Prada de Conflent i Vicente Costa, Gerent i Director de Vendes de Blau Motors s’enorgulleixen d’exercir un paper actiu en la promoció de la mobilitat elèctrica a Palma. El Cupra Born es destaca com un exemple de l’aposta de Blau Motors per la innovació i la sostenibilitat en la indústria automotriu.

Per a celebrar aquesta associació, Muvon Carsharing i Blau Motors duran a terme una promoció especial de llançament, brindant als usuaris l’oportunitat d’experimentar el Cupra Born de primera mà amb un descompte de 5€ en el seu primer viatge.

Per a obtenir més informació sobre com llogar el Cupra Born a través de Muvon Carsharing, els usuaris poden visitar www.muvon.es o descarregar l’aplicació en els seus dispositius mòbils.

Comparte:

Descarga la app en tu dispositivo Android o iOS

Let's muvon!

Descarga la app y únete a Muvon. Todo lo que necesitas para reservar un coche es tener tu móvil a mano.

Categorías