Muvon carsharing Palma de Mallorca

Tres anys de carsharing a Mallorca

L’empresa mallorquina Muvon comparteix els resultats després de tres anys de carsharing a l’illa. El 2021, han evitat l’emissió de 15,3 tones de CO2 gràcies als 138.585 km recorreguts amb cotxes elèctrics compartits entre tots els conductors. Utilitzant energia de fonts renovables per recarregar les bateries dels cotxes, han evitat també l’ús de 2,02 tones equivalents del petroli (TEP) i 12.300 litres de combustible.

Cada cotxe compartit substitueix una mitjana de 12 vehicles en propietat, els quals romanen aparcats a la via pública un 95% del temps. Amb una flota de 7 cotxes elèctrics han aconseguit alliberar 900 m2 d’espai a la ciutat, equivalent al que ocupen 84 vehicles estacionats al carrer.

Fundada fa 3 anys per Toni Toledo, Muvon ofereix un servei de lloguer de cotxes elèctrics per hores a través de la seva app. Els vehicles estan disponibles a diferents estacions a Palma perquè residents i visitants facin servir el cotxe en els seus desplaçaments per l’illa, optimitzant l’ús que es fa d’un sol vehicle.

Comparte:

Descarga la app en tu dispositivo Android o iOS

Let's muvon!

Descarga la app y únete a Muvon. Todo lo que necesitas para reservar un coche es tener tu móvil a mano.

Categorías